Skip to main content

Ofte stillede spørgsmål

Lejeperiode

Som udgangspunkt lejes vores børne festpakker ud per døgn. Det giver 1 døgns brugsret, men med mulighed for at hente dagen før og aflevere dagen efter alt efter ledighed og efterspørgsel. Kontakt os hvis du ikke kan få det til at passe med booking online.

Aktiviteter hentes og afleveres på de valgte tidspunkter, indenfor vores åbningstid. Aflever senest dagen efter kl. 10:00, ellers betales der for flere dages leje, der gives 80% rabat, på efterfølgende dage, ved flere dages leje. Har du brug for hjælp eller har du andre ønsker, kontakt os!

Det er ikke muligt at booke online, hvis der er mindre end 48 timer til arrangementet. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os direkte for hjælp og booking. Kontakt os på 26 71 10 09 eller skriv på info@hopli.dk

Kontakt os for at aftale nærmere eller for at få et tilbud specifikt til dig.

Levering + afhentning

Vi leverer og afhenter gerne jeres festpakke. Vi holder til på Sjælland og leverer fra vores centrallager. Hvis du ønsker et estimat for levering til fyn og jylland eller et konkret tilbud, kan du kontakte os på 26 71 10 09 eller på info@hopli.dk

Kørsel Sjælland
995 kr. samlet for levering og afhentning ved kantsten

Hjælp til aktiviteter

Der medfølger en quickguide til vores aktiviteter ved udlevering. Her vises der step for step hvorledes du f.eks. opsætter en hoppeborg, laver popcorn eller får gang i Slush Ice maskinen.

Er jeres aktiviteter godkendt og forsikret?

Alle vores hoppeborge er godkendt af Teknologisk Institut og alle vores aktiviteter er omfattet af vores produktansvarsforsikring. Hvis en deltager kommer til skade (f.eks. vrikker om på foden eller knæet), så er det den enkeltes private ulykkesforsikring som er gældende.

Skal der være nogen til stede når vi har tilkøbt levering og afhentning?

Der bør altid være mindst én person til stede for at hjælpe vores chauffør med større aktiviteter, og der bør være parkeringsmuligheder tæt på det sted, hvor udstyret skal opsættes. Det skal være muligt at komme frem uden at skulle at skulle op af trapper eller stejle stigninger.

Hvad hvis vejret er dårligt?

Der er ingen der kan forudsige vejret, så når I lejer udstyr, der skal opsættes udendørs, er der altid en risiko for regn. Hvis der kommer byger, kan I bruge aktiviteterne “imellem” dem, husk blot at dække udstyret til og stille elektriske udstyr som pumper i tørvejr. Hvis vejret står til regn hele dagen, så kontakt os, gerne dagen før, og hør om I kan få lov til at ombytte det lejede udstyr til andet, der kan bruges indenfor. Det er gratis. Ved stormvejr eller kraftig blæst, skal man være obs på at nogle aktiviteter kan være farlige at benytte. Kontakt os hvis I er i tvivl.