Skip to main content

Om Hopli

Den bedste børnefødselsdag

Hopli tilbyder temaaktivitetspakker, der gør det let og sjovt at arrangere en børnefødselsdag, du og dit barn vil aldrig glemme. Hvad med f.eks. en superhelte fest, enhjørnings eventyr eller et brag af en diskofest?

Den ultimative børnefødselsdagsfest med sjove aktiviteter

De sjoveste festpakker

Giv dine børn den ultimative fødselsdagsfest med vores fantastiske festerpakker. Vi har alt du skal bruge for at gøre dit barns fødselsdag magisk. Fra Hoppeborge og Slush Ice til flødebollekaster og diskolys, er der garanteret noget for enhver smag. Vores sikre hits og sjove aktiviteter vil gøre dit barns fødselsdag til et mindeværdigt eventyr, som de aldrig vil glemme!

Dreng krammer giraffen i vores Safari hoppeborg

Derfor skal du vælge Hopli

+10 års erfaring
Vi kan stå for det hele
De sjoveste aktiviteter til et brag af en børnefødselsdag

Åbningstider

Vi træffest bedst i hverdagene, i weekenderne har vi ofte travlt på lageret og med leveringer.

  • Mandag - Torsdag8:30 - 16:00
  • Fredag8:30 - 15:30
  • Lørdag8:00 - 12:00
  • Søndag9:00 - 12:00
Kontakt os

Hopli tilbyder de sjoveste tema festpakker til jeres børnefødselsdag!

Har du lyst til at fejre en børnefødselsdag med masser af sjov og leg? Så skal du prøve Hopli.

Hopli er en del af Eventafdelingen.dk der blev etableret i 2014 med det mål at skabe den perfekte stemning til enhver fest – store som små. Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at skabe et uforglemmeligt fest for jeres børn. Vores dedikerede team har mange års erfaring, og vi inviterer dig til at opleve den ultimative festoplevelse sammen med os! Vi har specialiseret os i at levere sjove og underholdende aktiviteter til alle typer af events over hele landet, og bestræber os på at levere de bedste oplevelser, hver gang!

Eventafdelingen.dk har også brands som Storekugler.dk og Gotoevents.dk, og kan derfor servicere ethvert type af event og leje af sjove aktiviteter, hvad end du er privat, en offentlig institution eller en virksomhed.