Enhjørning hoppeborg

Magisk enhjørning hoppeborg til alle drømmere. Levende farver og timevis af sjov!. Læs mere

Kategorier: ,

Beskrivelse

Drømmer dit barn om et eventyrland fyldt med glitrende regnbuer og magiske enhjørninger? Vores Enhjørning Hoppeborg bringer den drøm til live! Perfekt til små drømmere, denne hoppeborg er designet med levende farver, der stråler af glæde og magi.

Tag et spring ind i denne drømmende atmosfære, hvor børn kan hoppe og lege i timevis, stimulere deres fantasi, mens de holder sig aktive. Når du lejer vores Enhjørning Hoppeborg, kan du være sikker på, at du får en hoppeborg, der er synet, godkendt og forsikret til offentlige arrangementer.

Og husk, du kan gøre festen komplet ved at booke vores festpakke med enhjørnings tema, der inkluderer popcorn- og slush ice maskine samt tilbehør til 50 personer. Du sparer 20% med dette tilbud, hvilket gør det til et fantastisk valg til en uforglemmelig fest. Fuldend dit barns fest med vores Enhjørning Hoppeborg og lad festen begynde!

Hvad medfølger

  • Enhjørning Hoppeborg
  • Pumpe (almindeligt 220v udtag)
  • Tilbehør alt efter om den skal stå på græs, gulv eller asfalt

Produktmål

Hoppeborg
Hoppeborg: D: 400 cm x B: 400 cm x H: 400 cm

Sådan får du festen hjem til dig

Levering + afhentning på Sjælland – 995 kr.
Afhentning på vores lager i Karlslunde – Gratis

Praktisk

Alle vores hoppeborge er synet og godkendte af Teknologisk Institut og forsikret til brug ved offentlige arrangementer.

Aktiviteter hentes og afleveres på de valgte tidspunkter, indenfor vores åbningstid. Aflever senest dagen efter kl. 10:00, ellers betales der for flere dages leje, der gives 80% rabat, på efterfølgende dage, ved flere dages leje. Har du brug for hjælp eller har du andre ønsker, kontakt os!

Det er ikke muligt at booke online, hvis der er mindre end 48 timer til arrangementet. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os direkte for hjælp og booking. Kontakt os på 26 71 10 09 eller skriv på info@hopli.dk

Spar 20% med en festpakke

Hvis du lejer en af vores festpakker med flere aktiviteter, sparer du 20% ift. leje af aktiviteter enkeltvis.