Popcornmaskine

Lav de lækreste biograf-popcorn på kun 5 minutter! Perfekt til alle typer børnefester. Læs mere

Kategori:

Beskrivelse

Forvandl din børnefest til et mindeværdigt biograf-eventyr med vores Popcornmaskine! Med det medfølgende fedt, korn og kræmmerhuse, bliver det nemt og sjovt at lave friske, velsmagende popcorn. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt maskinen kan producere en stor portion lækre popcorn – kun 5 minutter, og du har en lækker snack klar til at blive nydt.

Popcorn er den perfekte snack til børnefester, og ved at leje en popcornmaskine får du muligheden for at lave friske popcorn, når det passer dig. Hvad enten du vælger at bruge popcornmaskinen som en selvstændig attraktion eller som en del af vores fordelagtige festpakker, hvor du kan spare 20%, kan du være sikker på, at børnene vil elske det.

Hvad medfølger

  • Popcornmaskine
  • 50 bægre
  • Korn
  • Fedt

Der medfølger tilbehør til 50 personer, ønskes der tilbehør til flere personer, kan dette tilkøbes her.

Produktmål

Popcorn maskine: D: 42 cm x B: 56 cm x H: 76 cm

Sådan får du festen hjem til dig

Maskinen skal transporteres stående og forsvarligt, grundet glas dele.

Levering + afhentning på Sjælland – 995 kr.
Afhentning på vores lager i Karlslunde – Gratis

Praktisk

Aktiviteter hentes og afleveres på de valgte tidspunkter, indenfor vores åbningstid. Aflever senest dagen efter kl. 10:00, ellers betales der for flere dages leje, der gives 80% rabat, på efterfølgende dage, ved flere dages leje. Har du brug for hjælp eller har du andre ønsker, kontakt os!

Det er ikke muligt at booke online, hvis der er mindre end 48 timer til arrangementet. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os direkte for hjælp og booking. Kontakt os på 26 71 10 09 eller skriv på info@hopli.dk

Spar 20% med en festpakke

Hvis du lejer en af vores festpakker med flere aktiviteter, sparer du 20% ift. leje af aktiviteter enkeltvis.