Slushice maskine

Køl ned med lækker slushice og lej en slushice maskine til jeres fest. Slushice maskinen kommer med tilbehør til 50 personer, samt to smagsvarianter. Læs mere

Kategori:

Beskrivelse

Gør din fest sjovere og mere forfriskende med vores Slushice-maskine. Denne maskine har to kamre, hvilket betyder, at du kan lave to forskellige varianter af slushice på samme tid. Med sugerør, kopper og to forskellige smagsvarianter inkluderet, vil du have alt, hvad du har brug for til at lave lækre, kolde drikke.

En Slushice-maskine er en fantastisk måde at køle børnene ned på en varm dag, og de vil elske de farverige, velsmagende drikke. Ligegyldigt om du vælger at leje Slushice-maskinen som en selvstændig aktivitet eller som en del af vores festpakker, hvor du kan spare 20%, vil den helt sikkert være et hit til dit næste arrangement.

Hvad medfølger

  • Slush Ice maskine med 2 kamre
  • 50 kopper
  • 50 sugerør
  • 2 smagsvarianter

Der medfølger tilbehør til 50 personer, ønskes der tilbehør til flere personer, kan dette tilkøbes her.

Slush Ice smagsvarianter

Noter ved checkout hvilke 2 smagsvarianter I ønsker.

Rød (Hindbærsmag)
Gul (Ananas)
Grøn (Sport)
Blå (Sød citrus)
Cola

Produktmål

Slush Ice maskine: D: 53 cm x B: 44 cm x H: 72 cm

Sådan får du festen hjem til dig

Maskinen skal transporteres stående og forsvarligt, grundet glas dele samt kølevæske i maskinen.

Levering + afhentning på Sjælland – 995 kr.
Afhentning på vores lager i Karlslunde – Gratis

Praktisk

Aktiviteter hentes og afleveres på de valgte tidspunkter, indenfor vores åbningstid. Aflever senest dagen efter kl. 10:00, ellers betales der for flere dages leje, der gives 80% rabat, på efterfølgende dage, ved flere dages leje. Har du brug for hjælp eller har du andre ønsker, kontakt os!

Det er ikke muligt at booke online, hvis der er mindre end 48 timer til arrangementet. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os direkte for hjælp og booking. Kontakt os på 26 71 10 09 eller skriv på info@hopli.dk

Spar 20% med en festpakke

Hvis du lejer en af vores festpakker med flere aktiviteter, sparer du 20% ift. leje af aktiviteter enkeltvis.